Du inviteres til energisirkelen

26 04 2009
Energisirkelen.
Alle nye er velkommen.
Vi lever i en brytningstid hvor ny bevissthet og nye løsninger presser seg på.  Kom og vær med på det nye som skjer i  lokalsamfunnet og i verden. Dette er for alle , og det er ikke nødvendig å ha noen forhåndskunnskap. Dette er like enkelt som et loppemarked og samtidig det motsatte av et loppemarked. Vi skaper ny energi, grønn økonomi og nye muligheter mellom oss ved hjelp av «penger » som vi kaller tillit.
Neste gang er mandag 4. mai kl. 18 til ca 20. 30
Energisirkelens idé er å skape fri flyt av energi og tjenester mellom medlemmene i sirkelen. Vi skal ”kjøpe og selge” alle typer tjenester fra hverandre og være et positivt og støttende nettverk for hverandre. Vi skal ikke forholde oss til tradisjonell valuta. Dermed kan alle delta uavhengig av økonomisk status.
Energisirkelens medlemmer tilbyr hverandre tjenester som å ta en kaffe sammen, en telefonsamtale eller en coaching-samtale, gå en tur sammen, osv, osv. Vi er noen få som allerede har erfart bruken av energisirkelen. Vi har oppdaget at vi har ressurser å tilby som vi selv ikke har tenkt på at andre kan ha behov for eller ha glede av. Og vi kan selv få nytte av evner og ressurser som finnes hos andre i gruppen. Samtidig har vi opplevd hvor godt det er å ha et større nettverk enn den nære familie og venner.
Du inviteres til å være med på Energisirkelen.
Program:
Ledet meditasjon/avspenning.
Hva er Energisirkelen? Hvordan brukes Energisirkelen? Informasjon og samtale.
Tromming (ta med tromme eller rasle hvis du har).
Entre kr. 300,-.
Påmelding på hjemmesiden www.transbevissthet.no


Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar