Om Bente Brunvoll

 

Bente Brunvoll er opprinnelig danser og skuespiller. Hun jobbet på scenen med ledende roller i 20 år. Hun valgte å avslutte scenekarrieren i 1991 og begynte å studere alternativ medisin og helhetsterapi. Tilleggsutdanning har vært grunnfag medisin, NLP og Sjamanhealing. Hun har erfaring med meditasjon og yoga fra tidlig i 1970-årene.

Bente har studert Mayakalenderen gjennom Carl Johan Callemans bøker og hun var deltaker ved hans «Daykeeper Webseminar « sommeren 2006. 

Hennes livskall er å bidra til løft i individuell og kollektiv bevissthet, slik at fred og harmoni kan oppstå og vedvare i og mellom alt som lever. Sammen med Eirik Myrhaug, driver hun firmaet TRANSBEVISSTHET AS.

Kurs og workshops:

Bente gir kurs og workshops: “Meditasjon og dans”, “Rituelle transepositurer” og “Mayakalenderen, bevissthetens evolusjon”.

Personlig trening:

Allsidig kunnskap innen alternative behandlingsformer og NLP, bakgrunn som som naturterapeut og kursleder; Bente tilbyr trening i gruppe og personlig trening. I personlig trening formidler hun enkle men dyptvirkende fysiske øvelser og påvirkninger som kan balansere og stabilisere; frigjøre låste mønstre, styrke personlige grenser, bygge opp personlig integritet og «Jeg-følelse»og åpne for øket kreativitet og livskraft. 

Kontakt Bente:
E-post: bente.brunvoll@vikenfiber.no